https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/https://www.kompasko.com/
Tisztelt szerepi lakosok!

Tisztelt szerepi lakosok!

Miniszterelnök úr tegnap esti bejelentésének ismeretében, és a kialakult helyzetre tekintettel ma 13 órára összehívtam a képviselő-testület tagjait, az intézményeink vezetőit, hogy az elkövetkező időszakban milyen módon biztosítsuk az ellátásokat településünkön, hogyan történjen a feladatellátás a központi irányelvek figyelembe vételével.

Településünkön ez érinteni fogja az óvodai nevelést, a bölcsődei ellátást, a könyvtári feladatellátást, a szociális ellátórendszert, igazgatási feladatokat és az étkeztetést is. Az elmúlt hetek, napok eseményeinek tükrében folytatott egyeztetésekre és a rendeleti igazgatásra tekintette az elmúlt napokban is már néhány intézkedés történt, amit tapasztalhattak is, a megelőzés tekintetében. A megelőzés feladatát tekintjük továbbra is a legfontosabb feladatunknak.

Az intézkedésekről tájékoztatni fogjuk lakosainkat, elsősorban a honlapon illetve az Önkormányzat Facebook oldalán valamint hirdetmények útján.

Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy a felesleges pánikkeltéstől, hangulatkeltéstől és a rémhírterjesztésektől tartsa távol magát, hiszen egy igen nehéz időszak van mögöttünk, s még nehezebb előttünk, azonban úgy gondolom együtt ezen a krízishelyzeten is túljutunk...

 

Tisztelettel:                                            

Tóthné Verő Tünde
polgármester   

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés