https://kominfo.gorontalokota.go.id/config/app/ https://kepegawaian.madina.go.id/tpp/spulsa/ https://kepegawaian.madina.go.id/app/ https://sikd.untirta.ac.id/uploads/ https://mipp.demakkab.go.id/dropdown-menu/app.html https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/report/demo/ https://e-learning.poltekpel-banten.ac.id/app/app.html https://e-learning.unim.ac.id/course/sgacor/ http://e-learning.um.ac.id/theme/app/ https://spada.upnyk.ac.id/group/jurusan/ https://pengaduan.dgip.go.id/img/menu/ https://disperindag.paserkab.go.id/system/ https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/rahasia/app.html https://bkd-nonsertifikasi.uinmataram.ac.id/img/app/ https://dpkp2.paserkab.go.id/img/ https://sista4.peruri.co.id/img/ https://mbkm.fik.dinus.ac.id/system/Pager/
Háziorvosi rendelő ideiglenes áthelyezése

Háziorvosi rendelő ideiglenes áthelyezése

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a Szerep Kölcsey u. 6. szám alatt működő orvosi rendelőt a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítják fel, ezért az itt működő rendelőnek ideiglenes helyet kellett találni, ahol zavartalanul folytathatják a munkát a rekonstrukció befejezéséig. 

A felújítások várhatóan két hónapig tartanak. 

A betegellátás folyamatos és zavartalan biztosítása és a kivitelezői munkálatok mielőbbi befejezése érdekében a háziorvosi ellátást 2017. augusztus 7-től az a Szerep, Nagy u. 46. szám alatt a Segítő Kezek Szociális Szolgáltató Központ Életház Nappali Ellátó Intézmény Idősek Klubja egyik részlegében lesz biztosítva.

Telefonszámuk: 06/54/476-009

Horváth Lászlóné /Valika/: 06/30/563-5710

A betegek ellátása a felújítások ideje alatt is zökkenőmentes lesz.

Dr. Késmárky-Borbély Ágnes háziorvos 2017. augusztus 07-től 11-ig szabadságát tölti.

A helyettesítő orvos Dr. Bardi Judit, telefonszáma: 06/70/396-6897.

Tóthné Verő Tünde

polgármester     

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés