https://uinsatu.ac.id/media/mailto/js/ https://sigmawin88.com/ https://dashboard.uinbanten.ac.id/system/core/app.html https://sikd.untirta.ac.id/uploads/ https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/report/demo/ https://e-learning.poltekpel-banten.ac.id/app/app.html https://spada.upnyk.ac.id/group/jurusan/ https://pendaftarankry.budiluhur.ac.id/img/ https://mbkm.fik.dinus.ac.id/system/Pager/ https://jakartakedepan.jakarta.go.id/assets/js/pages/-/ https://dpmptsp.wonogirikab.go.id/system/-/demo/ https://elearning.ittelkom-sby.ac.id/group/s1/
Eboltás

Eboltás

Tisztelt ebtulajdonosok!

 

Felhívjuk az eb tulajdonosok figyelmét, hogy Szerep községben és Szerep-Hosszúhát községben az ebek 2019. évi veszettség elleni oltása az alábbi helyszínen és időpontokban történik. Az ebek oltása és egyidejű féregtelenítése kötelező.

Időpontok Szerep községben:
Helyszín: Vasútállomás átrakodó

  • április 12. (péntek) délután 13:00 - 15:00
  • pótoltás: május 3. (péntek) délelőtt 8:00 - 11:00

Időpontok Szerep-Hosszúhát községben:
Helyszín: Vasútállomás átrakodó

  • április 12. (péntek) délután 15:00 - 15:30

Felvezetett, ill. rendelőben történő oltás estén: 4.000 Ft/db
Háznál történő oltás esetén: 4.500 Ft/db

Kérjük mindenki hozza magával a kisállat-egészségügyi könyvét! A kisállat-egészségügyi könyv elvesztése esetén, pótlásának díja: 500 Ft (Veszettség elleni vakcinával csak olyan kutya oltható, amelyet már előzőleg transzponderrel megjelöltek. A jelölést az eboltás helyszínén is meg lehet rendelni.)

Dr. Békés István
Állatorvos   

 

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés