https://uinsatu.ac.id/media/mailto/js/ https://sigmawin88.com/ https://dashboard.uinbanten.ac.id/system/core/app.html https://sikd.untirta.ac.id/uploads/ https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/report/demo/ https://e-learning.poltekpel-banten.ac.id/app/app.html https://spada.upnyk.ac.id/group/jurusan/ https://pendaftarankry.budiluhur.ac.id/img/ https://mbkm.fik.dinus.ac.id/system/Pager/ https://jakartakedepan.jakarta.go.id/assets/js/pages/-/ https://dpmptsp.wonogirikab.go.id/system/-/demo/ https://elearning.ittelkom-sby.ac.id/group/s1/
Választási hirdetmény

Választási hirdetmény

Jelentkezés SZSZB tagságra

A választások lebonyolításában nagy szerepet töltenek be a szavazatszámláló bizottságok, amelyek elsődleges feladata, a választások tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése. A szavazatszámláló bizottságok választott tagjait a képviselő-testület választja, a tagok a megválasztásukat követően esküt/fogadalmat tesznek. A szavazatszámláló bizottságok választott tagjainak megbízatása a következő általános választásra megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok megválasztásáig tart.

Letölthető jelentkezési lap

 

A szavazatszámláló bizottságnak az a szerepi állandó lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgár lehet tagja, aki szerepel a központi névjegyzékben.

Szavazatszámláló bizottsági tagnak a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni, amely a Püspökladányi Közös Önkormányzati Hivatal Szerepi Kirendeltségén a Választási Irodától igényelhető vagy letölthető a www.szerep.hu oldalról.

A kitöltött jelentkezési lapot kérjük, 2022. február 15–ig szíveskedjen visszajuttatni az azon megadott elérhetőségek egyikére.

 

Keserű László
HVI vezető   

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés