https://kominfo.gorontalokota.go.id/config/app/ https://sigmawin88.com/ https://kepegawaian.madina.go.id/app/ https://sikd.untirta.ac.id/uploads/ https://e-learning.uniba-bpn.ac.id/report/demo/ https://e-learning.poltekpel-banten.ac.id/app/app.html https://spada.upnyk.ac.id/group/jurusan/ https://pendaftarankry.budiluhur.ac.id/img/ https://mbkm.fik.dinus.ac.id/system/Pager/
Tisztelt szerepi lakosok!

Tisztelt szerepi lakosok!

Miniszterelnök úr tegnap esti bejelentésének ismeretében, és a kialakult helyzetre tekintettel ma 13 órára összehívtam a képviselő-testület tagjait, az intézményeink vezetőit, hogy az elkövetkező időszakban milyen módon biztosítsuk az ellátásokat településünkön, hogyan történjen a feladatellátás a központi irányelvek figyelembe vételével.

Településünkön ez érinteni fogja az óvodai nevelést, a bölcsődei ellátást, a könyvtári feladatellátást, a szociális ellátórendszert, igazgatási feladatokat és az étkeztetést is. Az elmúlt hetek, napok eseményeinek tükrében folytatott egyeztetésekre és a rendeleti igazgatásra tekintette az elmúlt napokban is már néhány intézkedés történt, amit tapasztalhattak is, a megelőzés tekintetében. A megelőzés feladatát tekintjük továbbra is a legfontosabb feladatunknak.

Az intézkedésekről tájékoztatni fogjuk lakosainkat, elsősorban a honlapon illetve az Önkormányzat Facebook oldalán valamint hirdetmények útján.

Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy a felesleges pánikkeltéstől, hangulatkeltéstől és a rémhírterjesztésektől tartsa távol magát, hiszen egy igen nehéz időszak van mögöttünk, s még nehezebb előttünk, azonban úgy gondolom együtt ezen a krízishelyzeten is túljutunk...

 

Tisztelettel:                                            

Tóthné Verő Tünde
polgármester   

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés