https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/https://www.kompasko.com/
Tájékoztató

Tájékoztató

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2020. március 14-én megtartott rendkívüli testületi ülésén a koronavírus járvány megelőzése érdekében az alábbi átmeneti intézkedéseket hozta.

Az intézkedések mindaddig érvényesek, amíg a képviselő-testület vissza nem vonja, vagy magasabb rendű jogszabály más intézkedést nem tartalmaz.

 

26/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. március 16-tól visszavonásig a könyvtár nyitvatartását szünetelteti.

 

27/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete javasolja 2020. március 16. napjától visszavonásig a Szerepi Kelemen Hétpettyes Óvoda és Mini Bölcsődébe járó gyerekek szüleinek, hogy a gyermekeket csak akkor vigyék óvodába, ha felügyeletükről más módon nem tudnak gondoskodni.

 

28/2020.(III.14.) számú határozat:

  1. a/ Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 2020. március 16. napjától visszavonásig az iskolai gyermekétkeztetést igénybe vevők részére a tízórai, ebéd és uzsonna egyszer használatos ételhordóban kiszállításra kerülnek.

 

  1. b/ Azon gyerekek részére, akik az óvodában, bölcsődében megjelennek az étkeztetést a megszokott formában az önkormányzat továbbra is biztosítja.

 

  1. c/ 2020. március 16. napjától visszavonásig az óvodából távol maradó gyermekek részére, a tízórai, ebéd és uzsonna, a bölcsődéből távol maradó gyermekek részére a reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna egyszer használatos ételhordóban kiszállításra kerülnek.

 

29/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy 2020. március 16. napjától visszavonásig az idős nappali ellátásban részesülő étkezők és vendégétkezők részére az ebéd egyszer használatos ételhordóban kiszállításra kerül.

 

30/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete javasolja a külföldről hazaérkező szerepi lakosoknak, hogy a hazaérkezést követő 14 napot lehetőleg otthonukban töltsék.

 

31/2020.(III.14.) számú határozat:

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a magasabb rendű jogszabályokkal összhangban úgy dönt, hogy a polgármester a szükséges mértékig rendelkezhet a veszélyhelyzet megelőzéséhez, elhárításához szükséges pénzeszközökről, a számlákat elkülönítve kezeli, és a képviselő-testületet a pénz felhasználásról folyamatosan tájékoztatja.

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés