https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/https://www.kompasko.com/
Tájékoztatás a Mini Bölcsődei beiratkozásról

Tájékoztatás a Mini Bölcsődei beiratkozásról

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2018. szeptember 1-jén induló Mini Bölcsődében a beiratkozásra 2018. augusztus 24-től kezdődően egész évben lehetőség van.

A beiratkozás helye: Szerepi Kelemen Hétpettyes Óvoda és Mini Bölcsőde (4163 Szerep Kossuth u. 10.)

A Mini Bölcsődébe azon gyermekek vehetők fel, akiknek a szülei, nevelői, gondozói (munkavégzésük, munkaerő-piaci programban-, képzésben való részvételük, betegségük, szociális, vagy egyéb ok miatt) napközbeni ellátásukról nem tudnak gondoskodni, illetve igazolni tudják, hogy ők és gyermekük (gyermekeik) Szerep településen lakhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

A beiratkozáshoz szükséges: a gyermek születési anyakönyvi kivonatára, TAJ kártyájára, lakcím igazolásra, valamint a szülő lakcímkártyájára. A felvételhez szükséges egyéb információkat a szülőknek a helyszínen írásos formában kell benyújtaniuk.

A beiratkozásra a gyermeket a szülőnek nem szükséges magával hoznia. 

A gyermek húsz hetes korától három éves koráig jogosult bölcsődei ellátásra, illetve annak a nevelési évnek a végéig, vagyis augusztus 31-ig.

Az újonnan jelentkező gyermekek fogadására a nevelési évben folyamatosan van lehetőség a felszabadult férőhelyek számától függően.

A Mini Bölcsődei beíratás kapcsán felmerülő kérdésekkel, illetve további információval Galgócziné Gyányi Edit intézményvezető kereshető. (4163 Szerep Kossuth u. 10. Tel.: 54/476-515, E-mail: szerepovi@gmail.com)

 

Szerep, 2018. augusztus 23.

                                                                  

Galgócziné Gyányi Edit
intézményvezető   

Széchenyi 2020 pályázatok

Magyar Falu Program

Közadatkereső

Elektronikus ügyintézés